GO! campus Genk bezoekt Leuven

Print
GO! campus Genk bezoekt Leuven

GO! campus Genk bezoekt Leuven

Bret

Genk -

Op 25 april bezochten de leerlingen van 3 en 4 TSO Leuven. Bieke Gilissen, leerling van 4 Sociaal-Technische Wetenschappen, schreef volgend verslag:

Onze uitstap begon al ’s morgens vroeg. Om 8 uur stonden we allemaal gepakt en gezakt klaar voor een heerlijk dagje in Leuven, met temperaturen tot 25°C, zou het zeker wel lukken.

Om 8.10u vertrokken wij, de leerlingen van 3 en 4 TSO, samen met de OKAN-leerlingen (OnthaalKlas Anderstalige Nieuwkomers) met de trein. Na een uurtje kwamen we aan in Leuven.

Allereerst kregen we een rondleiding over het historische verleden van Leuven. Het was zeer boeiend voor ons en de OKAN-leerlingen kregen hierdoor wat extra uitleg over hun nieuwe thuisland. Vanaf de middag, toen de rondleiding gedaan was, kregen we de kans om zelf Leuven te verkennen. Dat betekent: shopping time.

Helaas kwam daarna aan een leuke, warme, maar ook vermoeiende dag een einde.
Nadat iedereen terug was op de afgesproken plaats, vertrokken we terug naar huis. Als afsluiter van de dag namen we nog een mooie groepsfoto. Ook op de terugweg beleefden we nog heel wat plezier.

Het was echt een onvergetelijke dag.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio