1116 deelnemers aan 7de Wilfried Cretskens Classic

Print

1116 deelnemers aan 7de Wilfried Cretskens Classic

Herk-de-Stad

Herk-de-Stad -

O.H.- Hemelvaartsdag was de nieuwe sporthal in Herk het middelpunt van fietsend Vlaanderen. Immers samen met de VWB organiseerden wielertoeristenclub De Berkentrappers hun 7de Wilfried Cretskens Classic, en met succes.

Ze mochten maar liefst 1116 wielertoeristen verwelkomen in hun glooiende trip over de Hagelandse en Haspengouwse wegen.

Ditmaal weken ze voor hun startplaats uit naar de nieuwe sporthal, een prachtige accomodatie, die zeker meedroeg aan het succes. Troeven hier waren zeker: een parking van 200 voertuigen voor de deur en een mooi terras om na de tocht te genieten van het zonnetje.

's Morgens hielden ze hun hart vast want de hemelsluizen waren nog helemaal dicht maar om 7 uur klaarde het op en verschenen de eerste deelnemers aan de inschrijvingstafel. Naarmate de zon meer van de partij was, liep het vlot.

Daarbij de aanwezigheid van vele deelnemers van de omringende clubs en ver daarbuiten. Deze clubs begrijpen, dat aan elkaar steun geven, één van de overlevingskansen is van een wielertoeristenclub. Zelfs vanuit Sint-Niklaas kwamen ze naar Herk. Enkelen kwamen zelfs met de fiets vanuit Mechelen naar Herk.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio