Kadetten KST Elen schitteren nationaal

Print
Kadetten KST Elen schitteren nationaal

Kadetten KST Elen schitteren nationaal

Dilsen-Stokkem

Dilsen-Stokkem -

Voor het eerst in het bestaan van de Elerse jeugdwerking heeft een van onze ploegen het klaargespeeld om door te stoten tot de Vlaamse finale van de Jeugdcup die op 20 mei aanstaande op de Freethiel in Beveren zal gespeeld worden.

De kadetten (U15) en hun trainers Bjorn Ilsbroux en Bart Vereecken mogen terecht trots zijn op deze knalprestatie.

Na een eerste seizoen in de bijzondere provinciale reeks werden ze vice-kampioen en intussen werkten ze onvermoeibaar alle voorrondes van de beker met winst af.

Afgelopen zondag in Sint-Niklaas bewezen ze dat ze hun plaats in de interprovinciale eindronde absoluut verdiend hadden. Ze sloten dit grote tornooi als tweede van hun reeks af, genoeg om volgende week maandag de ultieme wedstrijd te mogen spelen.

Het jeugdbestuur en de ouders organiseren daarom een gezellig ontbijt en leggen alvast een grote bus in om spelers, bestuur, trainers, afgevaardigden, ouders en alle trouwe geel-blauw supporters op een ludieke en veilige manier van Elen naar Beveren te brengen en terug.

Onze jongens en meisjes zullen hun uiterste best doen om die - ongetwijfeld grote - Vlaamse Jeugdcup mee te brengen naar Limburg.

Maakten deze bekerfinale waar (in alfabetische volgorde):
Wouter Aerts, Sami Chaki, Michelle Colson, Robin Fincken, Bjarne Klingeleers, Gilles Lamberigts, Sven Mandervelt, Oussama Mouhtamid, Wout Opdekamp, Yves Palmans, Daan Pass, Bram Scheepers, Ruben Silkens, Jeff Vandeweert, Arjan en Bram Vereecken, Joep Vogten, Larissa Vossen


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio