Interscholensportdagen

Print

Interscholensportdagen

Meeuwen

Meeuwen-Gruitrode -

De voorbije weken stonden de interscholensportdagen weer op het programma. Maar liefst 540 kinderen kregen een sportdag op maat aangeboden.

Interscholensportdag 1ste graad

Alle leerlingen van het 1ste en 2de leerjaar van de lagere scholen van Meeuwen-Gruitrode konden naar hartenlust sporten in het Gemeentelijk sportcentrum.

Zij kregen dankzij de sportdienst, de leerkrachten LO en de collega leerkrachten een enorm gevarieerd sportaanbod voorgeschoteld. Zij mochten zich uitleven in een heuse beweegspeeltuin, op de trampoline springen, verdedigingsspelletjes doen, bewegen op muziek, springen op de springkastelen, bal- en tikspelen beoefenen, …..

Interscholensportdag 3de graad

Deze sportdag vond zowel plaats op de sportzone te Meeuwen als in het Gemeentelijk Sportcentrum. Op de atletiekpiste mochten de kinderen ver- en hoogspringen, in de karting mochten zij met MTB-fietsen over het parcours racen, in het fitnesscentrum kregen ze een rondleiding en leerden ze spinnen op de speciale fietsen en op de terreinen van KSK Meeuwen stond er nog kubbs, voetbal of trefbal op het programma. In het Gemeentelijk Sportcentrum werd er tennis, kickboxen, netbal en hockey aangeboden. De kinderen konden ten slotte ook nog ravotten op de speeltuin achter het Sportcentrum. Na een toffe en intensieve sportdag fietsten alle kinderen terug naar school.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio