Kadetten Provil Vlaams kampioen

Print
Kadetten Provil Vlaams kampioen

Kadetten Provil Vlaams kampioen

Lommel

Lommel -

Woensdag, 8 mei 2013: een druilerige woensdagnamiddag op het kunstgrasveld achter de Soeverein. Het mindere weer is voor de supporters blijkbaar geen argument om thuis te blijven: ze zijn met velen komen opdagen en ze hebben natuurlijk geen ongelijk.

Ook het Sint-Dimpna College is met een volle bus naar Lommel afgezakt.

Na 5 minuten komen de eerste kansjes voor Provil. Roy trapt vanuit een scherpe hoek op de keeper en Mitch legt aan van buiten de backlijn, een metertje langs het doel. Een verraderlijke bal van Michiel verrast de doelman, maar hij kan de bal nog net tegen de dwarsligger tikken.
10 minuten later krijgt Geel een kopkans, gered door Joran. De daaropvolgende counter wordt aan de overkant net voorlangs geschoten door Sven, voorlopig de beste kans op de 1-0.
Na een half uur spelen, probeert Michiel het met een verre trap, de keeper lost maar er is niemand die hem de bal kan ontfutselen.
3 minuten voor de rust knalt Lennert hard op de doelman. Hij heeft de bal niet klemvast en deze keer is het wel raak. Sven profiteert en tikt de eerste treffer over de doellijn.

De tweede helft is enkele minuten bezig en de 2-0 is al een feit. Sven scoort opnieuw. Een paar minuten later is er een trekfout rond het penaltypunt van de thuisploeg. Strafschop voor Geel, die beheerst tegen de netten wordt gewerkt.
Halfweg de tweede helft wordt Michiel foutief gestopt net buiten de rechthoek. Sven vlamt de vrije trap tegen de lat, Tom is goed gevolgd en zet de 3-1 op het scorebord.
10 minuten voor tijd wordt Michiel neergelegd bij de rechter cornervlag. Sven zet voor en Tom maakt zijn tweede goal van de dag: 4-1!

De kadetten van Provil mogen zich verdiend Vlaams kampioen noemen.

De spelers: Joran Vangerven ,Vincent Blancke, Michiel Matthijs, Jarne Vandebriel, Sven Joosten, Mitch Vanderhoydonks, Jesse Van Bommel, Lennert Renders, Bjorn Delarbre, Tom Kusters, Joe Leten, Roy Engelen, Nick Verbaandert, Dylan Schildermans, Bjarne Schildermans, Jonas Geenen

Begeleiding: Wim Swinnen & Stijn Janssens


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio