Kunstkring STEEN-HART stelt ten toon

Print
Kunstkring STEEN-HART stelt ten toon

Kunstkring STEEN-HART stelt ten toon

Neerpelt

Neerpelt -

Kunstkring STEEN-HART stelt op 11 en 12 mei, 18 en 19 mei en 25 en 26 mei niet minder dan 23 oogstrelende kunstwerken uit zachte en harde steen ten toon in de bovenzaal van Oud Dommelhof in Neerpelt. De zaal is telkens geopend van 14 uur tot 17 uur.

Kunstkring STEEN-HART is een groep gedreven enthousiaste vrienden die wekelijks in Lommel samenkomen om met hamer en beitel hun creativiteit bot te vieren en uit harde steen prachtige kunstwerken scheppen.

Zowel abstracte figuren met sierlijk lijnenspel als zeer verfijnde beelden worden als het ware geboren uit de ruwe steen. Zij helpen elkaar met raad en daad bij de uitwisseling en het uitwerken van hun kunstzinnige ideeën die nogal eens gepaard gaan met een stevige discussie. Maar tijdens de pauze verschijnen er telkens weer bubbels op tafel om de geesten iets of wat te verlichten, om de creativiteit aan te wakkeren, de groepsgeest te versterken en de nodige inspiratie op te doen.

Een hechte vriendengroep met passie voor schoonheid die ontstaat uit de hardste en ruwste materialen die moeder natuur ons biedt. Zij opteren voor een zinvolle vrijetijdsbesteding en kunst krijgt een echte betekenis. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio