thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Zomerconcerten van Toeternietoe verhuizen naar de Blauwe Nonnen

De mooie locatie waar Toeternietoe haar woensdagavondoptredens verzorgde de voorbije twee jaren is aan een hertekening toe. Na onderhandeling verhuist het stadsfestival naar de binnenplaats van de KHLim – bij de Blauwe nonnen zeg maar – iets verderop in de Maastrichterstraat.

Chretien Paesen

Ondertussen heeft de ambianceband Toeternietoe ook het programma met de gastoptredens bekendgemaakt.

Woensdag 3 juli: Eminens. Een showband vol pop-dance-rock nummers, medleys en meezingers van vroeger en nu.

Woensdag 17 juli: Super Shake. Deze gloednieuwe coverband uit hartje Limburg heeft maar één woord nodig om zichzelf treffend te beschrijven: ‘Party’!!! Dat doen ze met een super shake aan hits van alle tijden maar ook hedendaagse dance-nummers ontbreken daar niet aan.

Woensdag 24 juli: Dan's Muziek met Stefania. Danny Kerkhofs, een begrip in zijn genre, brengt “herkenbare” muziek voor iedereen, soms met een knipoog en vooral dansbaar. Woensdag 31 juli: The Suncourt Ramblers. The Suncourt Ramblers staat voor een zevenkoppig ensemble uit Belgisch en Nederlands Limburg. Ze brengen een aantal nieuwe en bluegrass nummers ten berde.

Woensdag 7 augustus: Sunday Drive. Twee gasten uit Berbroek, Michaël Boonen en Gertjan Vanlook. Allebei allround-muzikanten uit Berbroek en ze spelen voornamelijk bekende covers die ze origineel proberen te maken door ze aan te passen naar hun goesting.

Woensdag 14 augustus: Duplicate. Deze groep bestaat uit de piepjonge (21 jaar!!!) maar zo getalenteerde tweeling Jo en Koen Smets bijgestaan door twee 'ervaren rotten' in het vak: Peter Thys en Alain Vanderlinden.

Woensdag 21 augustus: Borderline Breakdown Band. Een Bluegrass-bezetting. Ze brengen een aantal nummers van de film The Broken Circle Breakdown maar ook muziek buiten het genre zoals Water of Love van de Dire Straits en een aantal dingen van Daniël Lanois, Mumford & Sons, Alison Krauss & Union Station.

De zomervakantie wordt afgasloten met Xpress Delivery op woensdag 28 augustus. XPD bestaat uit zangeres Elke en haar 5 muzikanten. Ze brengen kwalitatief hoogstaande muziek ondersteund door een schitterende podiumact.

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio