Linkse VRT

In Aalst is commotie ontstaan over een brief van de ambassadeur van Saoedi-Arabië over het carnaval. De brief werd gestuurd naar Vlaams minister-president Leterme, Vlaams minister van binnenlandse aangelegenheden Marino Keulen en naar federaal justitieminister Onkelinckx. Volgens de briefschrijver wordt de Arabische cultuur tijdens Aalst Carnaval belachelijk gemaakt.

J.H.

De Saoedische ambassadeur schrijft in zijn brief ongerust te zijn door: "verschillende aspecten van vijandigheid die kwetsend zijn voor de Islam, de moslims en de Arabieren.”

Wanneer komt er eens een protest van een hogere gezagsdrager in dit land om te protesteren bij de linkse en rode VRT die geen enkele kans onbenut laat om bij monde van haar vazallen de katholieke godsdienst en de belijders ervan stelselmatig belachelijk te maken.

Ik vind dergelijke praktijken ten overstaan van gelovige kijkers en luisteraars beledigend en ongehoord. Ik kan me niet voorstellen dat dit ook gebeurt bij andere nationale en internationale zenders die wij kunnen ontvangen.