De Vlaamse melkkoe

Het is zoals de fabel van de krekel en de mier, hier te lande. Alleen met dat verschil dat de onnozele mier die Vlaming wordt genoemd al 150 jaar naarstig de helft van de noestig verworven wintervoorraad zomaar aan de luie krekel afstond. Nu de oogst wat schraler is komt de luie krekel, gesteund door een paar andere parasieten een aanslag plegen op de schaarse voorraad van de mier. Mier, doe wat ge moet doen: bijten !!!

Luc Schoofs - Zolder

Rerum Novarum ? Ja , inderdaad, de zoektocht naar nieuwe pesterijen voor Vlaanderen.

Secessie Nu !!! Het gaat hier niet meer over "sociaal voelen", het gaat over luiwammessen die nooit genoeg krijgen van het uitzuigen van de hardwerkende Vlaming. Get off our back !!!

Op naar een nieuwe, multiculturele republiek Vlaanderen. Gedaan met volksbedrog. Ge kent toch die onuitstaanbare prietpraat zoals: maar kijk eens naar Limburg. Als de rest van Vlaanderen Limburg laat vallen, dan zal dat ook pijn doen... Mensen, ge laat toch met uw voeten spelen en u beliegen. Een Limburg met allemaal werkloze allochtonen ? Komaan, trek uw ogen open. Er zijn genoeg Turkse en Marokaanse mensen die ook proberen (ik zeg proberen) op hun manier bij te dragen aan de economie. Maar de vraag is: hebt ge al eens gepraat met die mensen ? Ik wel .Hun verzuchting is dezelfde als de Vlaamse ondernemer: ik word uitgebuit door een systeem dat werken bestraft. Mijnheer Donckier schreef nog over de Fatima die u later gaat verzorgen. Wel Eric, ga eens naar het ziekenhuis in Heusden, ze is al bezig. Zoek eens rond in Beringen, Genk en Heusden-Zolder en ge vindt de honderden die wel willen, maar dit systeem doodt hun ondernemingszin. Vraag het aan de mannen en meisjes van de Chiro ( de Vlaamse jeugd). Als ze langsgaan bij den Turk worden ze gesponsord voor hun fuif. Wist ge het nie ? Dan weet ge het nu.