Verjaardagsfeest in het " Kasteel van Rullingen ".

Print
Verjaardagsfeest in het " Kasteel van Rullingen ".

Verjaardagsfeest in het Kasteel van Rullingen .

Ham -

Woensdag 24 april was het de verjaardag van Clementina Van Olmen, beter gekend als Clemence of "Maans" Van Olmen.
Voor de 9de keer kreeg Clemence een nieuwe voordeur m.a.w. zij werd 90 jaar, en dat zou niet onopgemerkt voorbij gaan.
Al is ze dan niet meer van de jongste Clemence zit nog altijd boordevol energie, vol levenslust en geniet nog met volle teugen van de mooie dingen van het leven.


Elke donderdagnamiddag gaat zij een kaartje leggen met de gepensioneerden van Oostham, ze trekt er nog regelmatig op uit met de kinderen of kleinkinderen en kan erg genieten van een goed glas wijn of enkele glaasjes met bubbels.
Maans is ook niet op haar mondje gevallen en laat zeker de kaas niet van haar brood halen.
Op haar leeftijd begint er echter hier en daar wel eens iets te kraken, stijve knoken, de carrosserie begint van haar glans te verliezen en de motor sputtert soms wel eens tegen..... maar Clemence ziet er nog heel goed uit, ze tut zich wat op, probeert het leven van zijn zonnige kant te zien en heeft ook nog frisse ideeën.
Haar verjaardagsfeest moest dan ook weer één van haar vele fantasieën in vervulling doen gaan : een KASTEELFEEST.
(Nogmaals, want haar 80ste vierde zij ook in Chateaux La Motte).
Zondag 28 april waren een 60-tal genodigden te gast in het " Kasteel van Rullingen ". Allemaal mensen die het leven van Clemence mooier, zonniger en comfortabel helpen maken : kinderen, klein- en achterkleinkinderen, familie, geburen en vrienden tot en met de interieurverzorgster en hare kinesist.
't Was een feest met alles erop en eraan : een uitgebreide receptie, heerlijke spijzen en drank en een aangenaam gezelschap. Ook werd foto-projectie getoond van Clemence en familie uit " de tijd van toen " tot op de dag van heden. Het was ook één van de weinige zonnige dagen tot hiertoe en de mooie omgeving van het kasteel nodigde uit tot een rust gevende wandeling. Daarna was er nog van alles te eten zodat de gasten zeker niet met een hongerig gevoel naar huis moesten gaan.
En zoals altijd bij zulke gelegenheden ging die gezellige dag weer veel te vlug voorbij, maar..... er werd al gefluisterd dat bij leven en welzijn........?
Clemence, hartelijk dank dat wij er bij mochten zijn en wij wensen jou nog veel mooie, gezonde en gelukkige jaren.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio