KFC HAM UNITED BOUWT VERDER AAN DE WEG

Print
KFC HAM UNITED BOUWT VERDER AAN DE WEG

KFC HAM UNITED BOUWT VERDER AAN DE WEG

Ham -

Het voetbalseizoen zit er zo goed als op, en bij KFC Ham United zijn ze al weer enkele maanden bezig aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen.

De club blijft de kaart van de jeugd trekken door de voetbalopleiding zo aantrekkelijk mogelijk te maken, met aandacht voor kwaliteit maar zeker ook voor plezier.


Een goede organisatie en de inzet van tal van vrijwilligers maken dit mogelijk.
De jeugdwerking van de club werd daarvoor ook beloond met een kwaliteits-ster, uitgereikt na een doorlichting door Foot Pass, een auditbureau dat samenwerkt met de Belgische Voetbalbond.

Ook zijn er tal van organisaties, zoals in de paasvakantie het jaarlijkse voetbalkamp, waar zo’n 84 enthousiaste kinderen zich enkele dagen volop amuseerden.
En op 12 oktober 2013 organiseert de club in samenwerking met de gemeente Ham de Coca-Cola-Cup, een mega-event waaraan zo'n 200 duiveltjesploegen met hun entourage zullen deelnemen.

Daarom blijft de club op zoek naar vrijwilligers die zich mee willen inzetten voor het voetbal in Ham, want zowel op sportief als op organisatorisch vlak is elke helpende hand welkom.
Door een degelijke jeugdwerking aan te bieden tracht de club de doorstroming naar het eerste elftal mogelijk te maken, om zo de jeugd van Ham in eigen gemeente te laten voetballen.

Kandidaten mogen zich altijd aanmelden via de contact-knop op de website, www.kfchamunited.com.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio