Dansfeest in CC 't Loo

Print

Dansfeest in CC 't Loo

Tessenderlo -

Dansfeest in CC ‘t LOO
Op 28 april had in het CC ‘t LOO het jaarlijkse dansfeest plaats dat kadert in de lessenreeks van de gemeentelijke sportdienst.
Dat de ouders, grootouders en andere sympathisanten hun dansende jeugd graag aan het werk zien mocht wel blijken.

De grote zaal van de Looise Cultuurtempel was bijna te klein om iedereen een plaatsje te geven.
De drukte begon al in de voormiddag toen er nog een laatste repetitie plaatsvond. Een team van vrijwilligers had zijn luie zondag opgeofferd om een dagje als kleedster, kapster en schminkster aan de slag te gaan. Enkele laatste aanwijzingen volstonden om met een gerust gemoed de voorstelling aan te vatten.
105 kinderen verdeeld in leeftijdsgroepjes van kleuters tot 12 plussers zorgden gedurende anderhalf uur voor een wervelend dansspektakel. De kinderen zorgden mee voor de aankondiging van hun dansact en dat kon rekenen op veel bijval. Bij de intro van het dansje op “eyo” van K3 was er een knap duet tussen de jeugdige presentatrice en de mensen in de zaal.
De gedanste nummertjes waren leeftijdsgericht en varieerden van Mega Mindy voor de kleutertjes tot het meer “heavy” werk voor de tieners.
Een geslaagde PowerPoint-presentatie en een kleurrijke belichting ondersteunden het geheel.
Na een schitterende show waren er nog bedankjes voor alle medewerkers. Bloemen waren er voor de dansjuffen, hun assistenten en de PowerPoint-ontwerpster.
foto's: Rob Mondelaers


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio