Lentefeest Ziekenzorg As-Niel

Print
Lentefeest Ziekenzorg As-Niel

Lentefeest Ziekenzorg As-Niel

As -

Dinsdag 16 april om 14 uur kwamen meer dan 100 leden van Ziekenzorg As samen in het gemeenschapscentrum Drieschaar voor het Lentefeest. Het tijdstip kon niet beter gekozen zijn, want de lente kondigde zich al twee dagen volop aan, met hogere temperaturen.

Vol enthousiasme werd iedereen door de kernleden onthaald. Mooi gedekte tafels zorgden alvast voor een aangenaam gevoel van samenzijn. In een korte bezinning werd de warmte van een lentefeest vergeleken met het Licht van Pasen.
Daarna keek iedereen zijn ogen uit op de opgevoerde act: We gingen allemaal op reis, ’t is te zeggen: een muzikale reis, waarin meezingers de gezelligheid alleen maar deden toenemen. Bepakt en bezakt, de reiskoffers gevuld en in gepaste kledij werd door Paula en Gerard de voorzang ingezet, waarop iedereen zijn best deed om mee te zingen!
Voorzitster Mariëlla had haar linker onderbeen in het gips. Was dit uit sympathie met anderen die aan een beperking leden? Ja, eigenlijk wel, maar: ook was dit nodig om medische redenen. Wij wensen haar alvast een spoedig en algeheel herstel toe.
Tijdens de uitgebreide pauze werd genoten van een heerlijke diner, waarna deze voortreffelijke namiddag besloten werd met het tweede gedeelte van de muzikale reis.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio