Volksvertegenwoordigers

Ik dacht dat er bij de verkiezingen steeds volksvertegenwoordigers gekozen werden. Volgens mij kan men beter enkel de namen van de partijen op de kiesbrief zetten en daartussen laten kiezen, want er zijn geen volksvertegenwoordigers enkel partijvertegenwoordigers in de politiek.

Ludo Tilkens - Sint-Truiden

Nergens vraagt de vertegenwoordiger van het volk wat de mensen die voor hem gekozen hebben over iets vinden, er word enkel rekening gehouden met wat de partij denkt dat goed is.

Als er dan iets is dat echt leeft bij de mensen, maar wat voor de partijen moeilijk ligt, dan beweren die "heren" dat dat iets is wat niet echt leeft bij de mensen. Dat dit enkel door de media in stand word gehouden. Rare opvatting als men weet dat die "heren" voor de verkiezingen wel wisten wat er leefde tussen de mensen, daarop inspeelde om toch maar die stem te halen. Eens de stem binnen is voor hen echter allemaal terug bijzaak.

Ik heb maar ene hoop, of het nu een bagatel is of iets heel belangrijk, vlaamse partijvertegenwoordigers hou uw been stijf, laat zien dat men niet met U kan sollen, doe wat belooft is: splitsing onverwijld en zonder compensaties.Want er komen nog verkiezingen hoor en dan hoop U ook weer op onze stem, maar...................