Taekwondo Academy Pyong Won pakt 5x goud

Print

Taekwondo Academy Pyong Won pakt 5x goud

Bilzen -

Om 8u vertrok de club naar het verre Profondeville voor de Open Mosan Cup met 9 gemotiveerde deelnemers.

Zjenne Bosch en Mylan Lijnen mochten voor Pyong Won de wedstrijd openen in een poule van 12 tegenstanders.
Na de 1ste ronde waren de vooruitzichten opvallend goed, Zjenne pronkte op de 1ste plaats en Mylan op de 5de.

In de 2de ronde eindigde Mylan ondanks een aantal kleine foutjes toch nog knap 7de. Zjenne deed beter en mocht door naar de finale waarin hij uiteindelijk 5de werd.
Hierna mocht Steff Debruyne aan de slag, hij zette een knappe prestatie neer … de eerste gouden beker was binnen.
Ook Lucas Slechten volgde het voorbeeld van Steff goed op, hij behaalde in een poule van 6 tegenstander ook een knappe eerste plaats.
Basl Abdalla was de volgende pyong wonner die het beste van zichzelf gaf, dit resulteerde in een mooie derde plaats.
Daarna was het de beurt aan de dames. Ellen Huygen zette een sterke prestatie neer en sleepte hierbij de derde gouden beker in de wacht. Ook Britte Lijnen liet zien dat hard trainen rendeert, in een poule van vier wist ook zij de eerste plaats te behalen.
Als laatste mochten Berne Meyers en Sybren Vandecaetsbeek aantreden, ook zij ontgoochelden niet, zij streden tegen 12 tegenstanders en behaalden een knappe eerste en tweede plaats.

Het is fijn voor de trainers te zien dat al dat zweet van de voorbije weken, … maanden op de Open Mosan Cup resulteerde in een karrenvracht bekers, op 9 deelnemers: 5 x 1ste plaats, 1 x 2de plaats, 1 x 3de plaats, 1 x 5de plaats en 1 x 7de plaats, met als kers op de taart een mooie derde plaats in het clubklassement. Ronduit schitterend!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio