Stralend weer op de geslaagde 26ste Loonse Jogging.

"Eindelijk is het zover: de zon schijnt in Haspengouw". De eerste zonnestralen hebben vorige zondag meteen veel atleten naar Borgloon gelokt.

Voorzitter Rudi Schoofs heeft, samen met de leden van zijn club ‘De Loonse Joggers’, er ook dit jaar weer voor gezorgd dat de 26e Loonse Jogging werkelijk een succes werd en zonder problemen kon plaatsvinden.

Rudi Schoofs

Bij de prille aanvang van het nieuwe Haspengouw Challenge loopseizoen willen we zeer graag ons ‘duiveltje doet al’ Herman Daenen (meestal bijgestaan door zijn zoon Jurgen) eens van harte bedanken voor zijn fenomenale inzet binnen ons bestuur.

Voor het administratieve gedeelte (elektronisch ingeven van de deelnemende atleten, opmaken startlijsten, uitslagenverwerking, berekenen tussenstanden, …) en nog vele andere taken binnen ons bestuur staat hij steeds met nieuwe moed klaar. Zo is hij na een wedstrijd nog tot in de late uurtjes bezig met de verwerking van de uitslag en het up-to-date houden van de tussenstand zodat iedereen de dag erna de nieuwe tussenstand al kan raadplegen op onze website (http://www.haspengouw-challenge.be/).

Onze Herman is echt een stimulans voor onze organisatie waardoor we allemaal - na het vlotte verloop en afsluiten van de ene loopwedstrijd - meteen weer gefocust zijn om vol vertrouwen naar de volgende wedstrijd toe te werken.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio