Computerclub viert 15 jaar bestaan bij Kaai 16

Print

Computerclub viert 15 jaar bestaan bij Kaai 16

Hasselt -

Een betere locatie konden we niet indenken voor deze MacLimburg "Special Edition". De creatieve hub van Hasselt - Kaai 16 - gaf ons onderdak om met 4 leuke gastsprekers een nieuwe formule uit te proberen.

De talrijk opgekomen clubleden (wel meer dan 100) vielen van de ene verbazing in de andere.

Ze voelden zich al direct thuis. In het salon, aan de hoge tafel, op de ping-pong tafel, op het podium...vormden er zich 4 groepjes. Die luisteren niet alleen aandachtig wat gastspreker Steffen, Luk, Rudi en Paddy te vertellen hadden. Maar geboeid stelden ze ook gerichte vragen, naar hun achtergrond, het levensverhaal, de carrièreswitches, de expertise, de knappe realisaties...

Deze 4 gastsprekers werden op voorhand wat mysterieus aangekondigd. Maar vanaf de start gaf voorzitter Paul al direct duidelijk aan dat we te maken hadden met enkele toppers. Zo was er een jonge, brilliante App-ontwikkelaar Steffen die al leuke business apps bouwde en waar we in de toekomst nog veel van gaan zien. Ook Limburgs social media guru nr 1 Nozzlechief was aanwezig en kon honderuit vertellen over zijn visies. Blikvanger van de avond was misschien wel topfotograaf Rudi : hij kon met veel enthousiasme zijn métier als persfotograaf inhoud geven. Héél geboeid en geanimeerd. Tenslotte nog onze Ier Paddy, die vanuit Hasselt (voor de hele wereld) bijzonder knappe illustraties op computer tekent, of het nu voor een poster, logo, drukwerk, website of een mobiele App is, het maakt niet uit.

Kortom, een heel boeiende avond, die voorbij is gevlogen. Tegelijk een gepaste "verjaardag" voor computerclub MacLimburg, die eens te meer zijn clubleden kon verrassen.

Tenslotte ging clublid Peter als winnaar met de Cookoo horloge aan de haal. Zo'n brand new gadget (een Bluetooth horloge die communiceert met je iPhone) valt in een computerclub altijd in de smaak.

Ook de Italiaanse hapjes, de supporthoek, de MacBar... en het nog lang nakaarten..werd gesmaakt.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio