Reserven SK Munsterbilzen spelen kampioen

Print

Reserven SK Munsterbilzen spelen kampioen

Bilzen -

Dinsdagavond trokken heel wat supporters van S.K. in een druilerig weer naar Vroenhoven. Iedereen wou er immers bij zijn, want spelers en supporters wisten al op voorhand dat winst gelijk zou staan aan kampioen worden. Ook verschillende bestuursleden van S.

K. Munster o.l. v. voorzitter René Dello lieten niets aan het toeval over en wilden zeker deze belangrijke match bijwonen . Ook trainer Wim Lormans had zijn uiterste best gedaan om zijn mannen nog eens extra te motiveren voor deze cruciale partij.

Direct na aanvang van de wedstrijd bleek echter dat het goed zat. De bezoekers van S.K. Munsterbilzen namen een vliegende start. Spelers Pahaut en Lenaerts maakten het de verdedigers van Vroenhoven zeer moeilijk, en zouden uiteindelijk de goal-makers van de avond worden. Bij de rustpauze werd er al een pittige 0-4 genoteerd.

Amper één minuut na de pauze leek het spelbeeld even te keren en werd het 1-4. De hoop van Vroenhoven V.V. was echter van zeer korte duur. Ook al deden de spelers van Vroenhoven hun uiterste best , toch waren de mannen uit Munsterbilzen collectief sterker en op sommige momenten verrassend snel en efficiënt. De trainer van Vroenhoven kan zijn jongens niets verwijten, met een einduitslag van 1 - 9 is S.K. Munsterbilzen de onbetwiste kampioen. Proficiat! Tijdens de laatste 5 jaar zijn de reserves van S.K. overigens al 4 maal kampioen geworden, en dat is zeker een eer. “En nu maar hopen dat de eerste ploeg ook kampioen wordt!” wist de voorzitter nog te melden.
Na de match werd er de overwinning nog uitvoerig gevierd en bezongen; de foto’s liegen er niet om.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio