Neerpelt bezwijkt voor Boseind

Onder de noemer ‘Neerpelt bezwijkt’ wil het gemeentebestuur vanaf 2014 elk jaar een gehucht extra onder de aandacht plaatsen. Hiermee willen we het gemeenschapsleven in het gehucht en tussen de Neerpeltse gehuchten bevorderen. Er zullen samen met de inwoners spraakmakende activiteiten georganiseerd worden waarop heel Neerpelt uitgenodigd is.

gemeente Neerpelt

Daarnaast krijgt het gehucht een jaar lang een vaste rubriek in De Neerpeltenaar, met artikels geschreven door de inwoners zelf. ‘Neerpelt bezwijkt’ wordt verwezenlijkt voor en door jullie.

Boseind mag in 2014 de spits afbijten met een gamma aan activiteiten en ander creatiefs. Om de aftrap te geven voor ‘Neerpelt bezwijkt voor Boseind’ organiseert het gemeentebestuur op woensdag 24 april om 20 uur een infomoment en brainstormsessie in De Kentings, waarop heel Boseind welkom is.

We willen er samen met jullie een boeiende en creatieve avond van maken. De ideeën die we op deze avond verzamelen worden gebundeld en vormen de basis voor de uitwerking van ‘Neerpelt bezwijkt voor Boseind’. Wil je aan Neerpelt laten zien hoe leuk, gezellig, spannend, sportief, creatief… Boseind is, schrijf je dan nu in voor het startschot van ‘Neerpelt bezwijkt voor Boseind’ door ons een mailtje te sturen (neerpeltbezwijkt@neerpelt.be) met vermelding van je naam, adres en telefoonnummer.

Breng gerust ook andere mensen uit je vereniging of buurt mee! Wij hopen jullie alvast in grote getale te mogen verwelkomen in De Kentings.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio