Wisselbeker Koppelwedstrijd D.M.H. – As bijna doorgeslepen

Print

Wisselbeker Koppelwedstrijd D.M.H. – As bijna doorgeslepen

As -

Voor de 14de keer Richten De Moedige Herdershond - As de koppelwedstrijd in en bijna ging het fout. Want voor de eerste maal waren er twee koppels die aanspraak konden maken de eindoverwinning.
Jos Peeters van kringgroep Riemst stelde voor om de beker dan maar in twee te slijpen en ging prompt zijn slijpschijf in de wagen halen, na overleg met de wedstrijd leiding en Kringgroep Bokrijk kon de beker onbeschadigd uitgeloot woorden door een onschuldige hand met spierke trek.

Kringgroep Riemst was de gelukkige en mocht de beker naar huis nemen. Mede door de zon en de sportieve instelling van alle koppels mogen we spreken van een geslaagde koppelwedstrijd enig in de hondensport. Want elke hond kan er aan deelnemen, Het winnend koppel vader Jos Peeters met hond Gina vom Bonauerwald en zoon Peter Peeters met zijn hond Dayco van de Bormanshoeve wonnen met 192/200p. Van kringgroep bokrijk werd Ina Frix met hond Gucci von Spitzbebezwinger en Philip Michielsen met hond Ghor vom Bonauerwald ook 192/200p. tweede.. Van Kringgroep D.M.H.-As werden Valentin Avermate met hond Joy van Darius en Birgit Schruers met hond Eros van Luttelhof 189/200p. knap derde.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio