Dubbele Forte is meest veelbelovend orkest

Print
Dubbele Forte is meest veelbelovend orkest

Dubbele Forte is meest veelbelovend orkest

Hoeselt -

De Jeugdharmonie Dubbele Forte uit Hoeselt genoot afgelopen week met volle teugen van hun muziekkamp op het domein Pietersheim in Lanaken. Een twintigtal jongeren reperteeerden er onder leiding van ad-interim dirigent Peter Mantels, als voorbereiding op hun deelname aan het Eurofestival van Heel in Nederlands Limburg.

Ondanks de vele repetities, was er toch nog ruim voldoende tijd voor andere leuke activiteiten. Zo werd er een zangstonde gehouden met vele polonaises, een leerrijke quiz en de geweldige afsluiter, het Bal Marginal.

Daarmee bewijst “Dubbele Forte” dat zij een jonge, dynamische groep is die graag samen muziek willen maken in een vriendschappelijke en gezellige sfeer. Dankzij het harde werk van zowel het orkestleden als dirigent Peter, presenteerde het jeugdorkest een prachtig concert, en behaalde ze een schitterend resultaat op het Eurofestival. De jury beoordeelde en beloonde hen met het predicaat “Zeer Goed”.

Daar bovenop ontvingen zij ook “de Jury Award” voor het meest veelbelovende orkest van de dag. Dit moest natuurlijk gevierd worden en dat kon op de afsluitende barbecue en feestavond met dj. De jeugd van Hoeselt heeft gans Heel laten zien hoe ze ambiance kunnen brengen. Het Eurofestival was een mooie afsluiter van een plezante week. Het bestuur wenst iedereen proficiat, en zeker aan de jonge organisatoren Nathalie, Marie, Veerle, Thibault en Drik die alles uit de kast gehaald hebben om er een super-week van te maken.

En nu kijken zij nieuwsgierig en vol verwacthing naar het komende evnement. Want daar zulken zij samen met de alle leden van de Harmonie aantreden voor een heus fimconcert. Heel speciaal voor dit Concert komt ook filmmaker Jan Verheyen naar Hoeselt om met zijn filmweetjes de toeschouwers te vergezellen. Dit concert gaat door op zaterdag 4 mei in Ter Kommen Hoeselt.

Kaarten aan 10 euro zijn te verkrijgen via mail: harmonie@thijs-schreurs.be of bel/sms 0475/861322


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio