Boompje voor nieuw (ketel)klimaat

Met het planten van een boompje hebben burgemeester Alain Yzermans en Kees van Beek, directeur Inhome Energy Care, de officiële start van Inhome Energy Care symbolisch gestalte gegeven. Vanuit Greenville zal deze van origine Nederlands Limburgse verhuurder van gasgestookte verwarmingsketels en warmwatertoestellen dit concept uitrollen over heel Vlaanderen.

Wim Göbbels

Daarmee wil de Limburgse ketelverhuurder een nieuw klimaat in Vlaanderen kweken.

“Niet alleen geeft deze onderneming een tastbare invulling aan onze CleanTeach-gedachten binnen het Greenvilleconcept, het biedt tegelijk ook een passend antwoord op de dreigende energiearmoede”, sprak Alain Yzermans in zijn felicitatiespeech. “Als gemeentebestuur willen wij onze verantwoording nemen om onze inwoners hoe dan ook niet in de kou te laten staan. Inhome Energy Care is in dit streven mogelijk een geschikte partner, die bovendien naast de deur zit.”

Kees van Beek ziet de centrale ligging van Greenville als belangrijke vestigingskeuze. “Houthalen ligt haast op steenworp afstand van ons hoofdgebouw in Schinnen, maar daarnaast ook aan de poort van Antwerpen en Brussel. Een achterland dat we, naast Limburg natuurlijk, de komende maanden gaan bewerken. Het concept is redelijk nieuw voor Vlaanderen, maar wordt dolenthousiast ontvangen. Wie wil immers niet voor een vast huurbedrag onbezorgd warmtecomfort in huis. Bovendien is gas milieuvriendelijker, veilig en zuiniger. Ons concept heeft de wind in de zeilen.”


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio