Geslaagde kindernamiddag Femma Beek

Print

Geslaagde kindernamiddag Femma Beek

Bree -

Wat doe je in de paasvakantie als het weer niet mee zit? Je kinderen voor tv zetten, de gameboy in hun handen steken of... je komt naar de kindernamiddag van Femma Beek. Maar liefst 15 vrouwen hadden de boodschap begrepen en 18 kinderen hebben genoten van een namiddag 'qualitytime' met mama.

De jongste bestuursleden, Iris, Heidi en Sylvie kregen hulp van Femma lid 'juffrouw Rina' en werkten maar liefst 8 activiteiten uit, gaande van potjes met glasverf beschilderen tot lekker ravotten met elkaar. Elk kindje maakte tussendoor lekkere fruitspiesjes die tijdens de pauze werden opgepeuzeld. Een fruitsapje en een tas koffie voor de mama’s zorgden voor een kort rustmoment.

Terwijl de kinderen knutselden, kon het bestuur eens peilen naar de interesses van de leden zodat we in het najaar de planning voor 2014 opmaken in functie van de leden. Dus dames, we hebben de boodschap begrepen en we gaan er werk van maken. Als er nog interessante dingen zijn die jullie willen doen, horen we het graag.

Sinds januari gaan we eveneens elke maandagavond wandelen in en rond Beek en daar is het ideaal om de sociale banden aan te halen. Elke week verandert de groep, maar we zijn met 8 vaste deelnemers, de anderen komen als het hen uitkomt. Een sportieve, ontspannende en gratis activiteit die, letterlijk, onbekende wegen opent.
Komende zondag, 14 april is onze tweedehandsbeurs in zaal Olympia in Bree, waar 16 standhouders aanwezig zullen zijn. Dus heb je zondag nog niets gepland of ga je wandelen? Passeer dan even, het is er altijd een gezellige drukte waar je toch leuke dingen op de kop kan tikken.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio