Succes voor 'tiere liere'

Print

Succes voor 'tiere liere'

Dilsen-Stokkem -

Ook de 3de editie van het muziekproject 'tiere liere' in Dilsen-Stokkem was een groot succes. Tijdens de paasvakantie namen 31 kinderen deel. Samen met hun enthousiaste begeleiding leerden ze gedurende 3 voormiddagen liedjes rond het thema ‘gevoelens’.

Er was ook aandacht voor leuke bewegingen, spelen op Orff-instrumenten of muziek maken met de boomwhackers! Verder konden de kinderen hun muziekkennis testen tijdens de quiz en werden er mooie knutselwerkjes gemaakt om de concertzaal op te fleuren.

Het was een bonte mengeling op het podium vol vrolijk zingende kinderen. Zij konden het publiek van wel 120 personen laten genieten van een mooie en ontroerende uitvoering! Als slot zongen we samen het ‘tiere liere’-lied, onder begeleiding van componist Martin Slootmaekers. De deelnemers kijken alvast uit naar de volgende editie van ‘tiere liere’ tijdens de zomervakantie.

'Tiereliere' is een samenwerking tussen het stadsbestuur Dilsen-Stokkem, de stedelijke academie voor muziek-woord-dans, de kinderkoren K!Di en ZaZoe, het Kidsorkest Vivace, het Federaal Impulsfonds en Koor en Stem Vlaanderen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio