KVG Lummen viert 60ste verjaardag

Print

KVG Lummen viert 60ste verjaardag

Lummen -

Op 1 april, tweede paasdag, vierde KVG Lummen het 60-jarig bestaan. De dag begon met een eucharistieviering voorgegaan door provinciale proost Jan Belien, ondersteund door de Lummense parochiepriesters en koster organist Gerry. Het huisorkest van home Monsheide zorgde voor verdere muzikale omlijsting.

Na de stemmige viering werd een drankje aangeboden aan al de aanwezigen, achteraan in de kerk. Het parochieteam en enkele vrijwilligers zorgden daarvoor. Het huisorkest speelde ondertussen vrolijke liedjes. Het feest werd voortgezet met een heerlijke maaltijd voor 64 personen. Er was ook gezorgd voor ontspanning en tombola. Alfons Claes had gezorgd voor een kleine tentoonstelling met foto´s en teksten uit de Lummense KVG-geschiedenis.

Tegelijk werden er ook twee mensen gehuldigd. Lucienne Theunis was er al bij van 1953 en Mathilde Coenen werd gevierd omdat zij al 36 jaar bij het bestuur is. De dames werden getrakteerd op een mooie ruiker bloemen. Alle deelnemers gingen naar huis met een kunstwerk van Marie-Therese Kerkhofs, een kunstenares uit eigen rangen. De hele groep was vervuld met een gelukkig en dankbaar gevoel tegenover iedereen die deze dag mogelijk maakte.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio