Samenstroom 2013 van start

Print
Samenstroom 2013 van start

Samenstroom 2013 van start

Overpelt -

Dit voorjaar slaan sp.a Overpelt en sp.a Neerpelt samen met iChoosr en ABVV Limburg opnieuw de handen in elkaar. De vierde editie van de samenaankoop groene stroom en gas krijgt ook dit jaar een grote publiciteitscampagne om zoveel mogelijk geïnteresseerde gezinnen te laten deelnemen.


Ook dit jaar blijft de succesformule van de samenaankoop ongewijzigd. Iedereen met een gas- en/of elektriciteitsmeter kan vrijblijvend deelnemen aan de samenaankoop. Elke deelnemer ontvangt na de veiling een vrijblijvende offerte van de winnende leverancier. Hierop krijgt de deelnemer een maand de tijd om het aanbod te accepteren.
Vorig jaar namen in totaal maar liefst 29.610 gezinnen deel aan de derde editie van samenstroom. Meer dan de helft (15.281 gezinnen, 51.6%) van hen stapte over naar een goedkoper, groener energiecontract.
Ook in Overpelt en Neerpelt was samenstroom een succes. Het wordt een heuse traditie. Dankzij de lokale infoavonden bereiken we heel veel mensen. Op donderdag 18 april organiseren beide sp.a-afdelingen een infoavond om 20u in CC Palethe.
Iedereen kan nu al opnieuw inschrijven via www.samenstroom.be. Deelnemers ontvangen midden mei dan hun vrijblijvende offerte. U heeft enkel uw meest recente eindafrekening nodig om in te schrijven.

Meer info:
Valerie Matthijs, 0494/94 66 53, valeriematthijs@telenet.be (Overpelt)
Kelly Linsen, 0479/63 43 12, kelly.linsen@telenet.be (Neerpelt)
www.samenstroom.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio