200 Overpeltenaren kunnen gratis naar juryconcerten EMJ

Print
Overpelt -

Tijdens het weekend van 4 en 5 mei vindt de 61e editie van het Europees Muziekfestival voor de Jeugd plaats in Noord-Limburg. In Overpelt vinden juryoptredens plaats in CC Palethe. Het gemeentebestuur geeft 200 Peltenaren de kans om alle juryoptredens gratis bij te wonen.

Hun gratis festivalbadge kunnen ze vanaf 9 april afhalen aan de balie van CC Palethe.

Op zaterdag 4 en zondag 5 mei zijn tientallen muziekensembles uit de hele wereld in Noord-Limburg voor de 61e editie van het Europees Muziekfestival voor de Jeugd. In Overpelt kan je gaan kijken naar juryoptredens in CC Palethe. Schepen van cultuur Nele Gutschoven: “Het gemeentebestuur biedt 200 Overpeltenaren de kans om gratis de juryoptredens in Overpelt én Neerpelt bij te wonen. Wie hiervan gebruik wil maken kan vanaf dinsdag 9 april aan de balie van CC Palethe zijn of haar gratis badge afhalen.”

Breng voor elke persoon waarvoor je een badge wil, een identiteitskaart mee. Je kan je gratis badge afhalen tot en met vrijdag 3 mei om 17 uur. Kinderen tot 12 jaar hebben geen badge nodig en mogen altijd gratis binnen. Zijn alle badges op en wil je toch komen luisteren? Bij de juryoptredens kan je voor 7,5 euro een badge aankopen die je eveneens toegang geeft tot alle juryconcerten in Neerpelt en Overpelt.

Daarnaast kan iedereen gratis komen meegenieten van vier topensembles uit Oostenrijk, Polen, Slovenië en Rusland tijdens het Verbroederingsconcert van de gemeentelijke Cultuurraad, op zaterdag 4 mei om 20.00 uur in CC Palethe. Hiervoor hoef je vooraf geen kaartjes te reserveren.

Meer info: dienst cultuur, tel. 011/51 69 70


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio