Marine Hoebregs gaat voor het kroontje Miss Fruit Belgium

Print
Marine Hoebregs gaat voor het kroontje Miss Fruit Belgium

Marine Hoebregs gaat voor het kroontje Miss Fruit Belgium

Borgloon -

Marine Hoebregs is haar naam, 16 lentes jong maar al erg doelbewust. Ze woont in Hoepertingen en op school volgt zij Onthaal & Public- Relations. Ook heeft zij een grote passie, fotografie. Ze werd tweetalig opgevoed en praat dus perfect Nederlands en Frans.

" Ik ben een jong en gedreven meisje. Van jongsaf aan sprak het me al aan om deel te nemen aan een missverkiezing. Maar de stap durven zetten is weer iets heel anders. Na lang twijfelde schreef ik me in achter de rug van iedereen ! Ik wou het nog graag geheim houden, tot er thuis een brief binnenkwam en mijn geheim dus gekend werd!"

" Vanaf het begin van deze miss verkiezing waren we al een hechte groep en onderlinge concurrentie vind ik hier niet echt van pas komen. De meisjes steunen elkaar allemaal even hard."

Als jullie Marine willen steunen kan dit door even naar http://www.missitems.be/ te surfen, rechtsonder zie je polls staan daar klik je even op Miss Fruit Belgium. Dan vul je je gegevens in, je zoekt mijn foto en stemt even voor mij !


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio