Nieuwe ouder- en kinderworkshop

Print

Nieuwe ouder- en kinderworkshop

Hasselt -

Woensdagnamiddag ontving het Ontmoetingcentrum “De hazelaar” voor een nieuwe ouder- en kinderworkshop. Die worden georganiseerd door het Vrijzinnig Centrum, Vormingplus Limburg en de Opvoedingswinkel Hasselt. Schepen Nadja Vananroye zette haar schouders onder het project.

Het was aan de Opvoedingswinkel om de namiddag van 3 april een leuke dag te maken. Ruim 200 kleuters, vergezeld van ouders en grootouders deden mee. In de namiddag speelde cabaretier Jo De Rijck zijn “Later als ik groot ben” in de grote zaal van De Hazelaar.
Wat wil jij later worden? Een mooie prinses, superman of misschien wel een dikke kikker? Jo droomt ervan later als hij groot is net als opa te worden.: een goochelaar. Wanneer hij op zolder opa's oude koffer ontdekt komen al zijn dromen uit. Alhoewel, de kousen van opa ruiken echt niet lekker! Het is een knotsgekke voorstelling geworden boordevol humor, interactie en enkele echte – jawel!- dieren.

Er zijn nog meer gratis workshops gepland voor ouders en kinderen in april, mei en juni in het Vrijzinnig Centrum zoals Samen koken, Afrikaanse dans en percussie, Peuterschrijfdans en Zelf buitenspeelgoed maken.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio