Schrijf u in voor de Digitale Week

Print
Schrijf u in voor de Digitale Week

Schrijf u in voor de Digitale Week

Maaseik -

Van zaterdag 20 tot en met vrijdag 26 april gaat ook dit jaar weer de Digitale Week door in heel Vlaanderen. De bedoeling: mensen op een laagdrempelige manier laten kennismaken met computers en multimedia. Ook in Maaseik vinden weer heel wat gratis activiteiten plaats.

De aftrap wordt op 20 april in de bib gegeven met een grote Startdag. Je kan dan komen kijken naar een live voorstelling van een 3D-printer waarmee ter plekke echte objecten kunnen worden "afgedrukt", of je kan er terecht met al je digitale vragen en problemen. Twee echte computerexperts houden hun spreekuur, en je kan met hen zelfs een afspraak maken om gratis aan huis te komen!

Verder zijn er door de week nog heel wat korte introducties waarin we u grondig laten kennis maken met één bepaald onderwerp. Tax-on-web bijvoorbeeld, waarmee u heel gemakkelijk uw belastingen online kan invullen. Of Tablets en smartphones. Kom naar deze infoavond voor een antwoord op al uw vragen over deze toestellen, of u er nu zelf al een heeft of gewoon nieuwsgierig bent. En als u er eentje heeft, breng het dan zeker mee om tal van nieuwe mogelijkheden te ontdekken!

Meer informatie vindt u in de foldertjes in de bib of op www.bibmaaseik.be/digitaleweek.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio