Herman De Wel nog steeds aan de leiding op clubkampioenschap

Print

Herman De Wel nog steeds aan de leiding op clubkampioenschap

Tessenderlo -

Het clubkampioenschap is aan de 14de ronde toegekomen. Alle uitslagen waren normaal op het eerste zicht, behalve Piet Ulburghs tegen Jef Claes. Piet die straal gewonnen stond slaagde erin om tijdens een toreneindspel zijn twee verbonden pluspionnen kwijt te spelen.

Jef toonde voor de tweede keer op rij dat er met hem nog rekening dient gehouden te worden. Robin Pauls, die dit seizoen wat royaal met zijn stukken om springt verloor kansloos tegen Staf Plu. Luc Geerts liet François Smits niet in zijn gewone spel komen en ook Piet Kiers moest een revanche toestaan aan Leander.

Een anders goed in vorm zijnde Tony Camps was in een over optimistische bui en zette zichzelf zo op nul tegen Roger Jacobs. Hetzelfde gebeurde met Georges Poels tegen Herman De Wel.

Stand:
1)De Wel Herman 13.5 2) Laruelle Leander 12.0 3) Ulburghs Piet 10.5 4) Geerts Luc 5) Jacobs Roger 8.5 6) Plu Gustaaf 7.5 7) Kiers Pieter 7.0 8) Camps Tony 7.0 15 1556 9) Claes Jozef 6.5 10) Poels Georges 4.0 11) Pauls Robin 2.0 12) Smits Francois 1.0

Limburgs Individueel Kampioenschap 50+

Het 50+ toernooi om de Limburgse titel is voor de Looienaars, ondanks een wat aarzelende start toch nog bevredigend afgelopen. Jef Claes en Georges Poels eindigden in de onderste helft, Piet Ulburghs die een sterke star hed viel in de laaste rondes wat terug en stond in de eindrangschikking juist op de middenste plaats. Leander Laruelle en Luc Geerts hielden goed stand en eindigden in de kopgroep met respectievelijk 6 en 5 punten op 9.
Nationale Interclub

De nationale interclubs, die op zondag namiddag betwist worden, eindigen de laatste jaren steeds midden maart zodat alles achter de rug is bij de aanvang van de lente.
In vierde klasse reeks C eindigde onze ploeg op een mooie vijfde plaats op twaalf.

Onze basisploeg: Marc Cluyts, Julien Kiebooms, Herman De Wel en Piet Ulburghs kon zich dus goed handhaven in deze sterke reeks. Piet Ulburghs haalde de hoogste score, maar ook Marc Cluyts en Julien Kiebooms eindigden met een positief resultaat. Twee reserven, Georges Poels en Staf Plu zorgden voor de continuïteit in geval van afwezige basspelers.
Proficiat mannen!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio