Wordt Daphnee Miss Fruit Belgium 2013?

Print
Wordt Daphnee Miss Fruit Belgium 2013?

Wordt Daphnee Miss Fruit Belgium 2013?

Sint-Truiden -

Daphnee Van Dijck, kandidate nummer acht, dingt mee naar de titel van Miss Fruit Belgium en Ambassadrice Sint-Truiden 2013. Ze is 20 jaar, woont in Dormaal en is studente leerkracht Nederlands-Latijn aan de hogeschool in Diepenbeek.

“Ik had er nooit bij stil gestaan dat ik aan een missverkiezing zou deelnemen.

Ik heb er dan ook geen enkele ervaring mee. Nadat me verteld werd dat de zoektocht naar de volgende Miss Fruit in volle gang was, besloot ik me in te schrijven. Ik streef graag naar een “boost” in het leven: het lijkt me een fijne ervaring om mijn steentje bij te dragen aan de stad Sint-Truiden, maar ook om nieuwe mensen te leren kennen en mijn zelfvertrouwen te versterken."

"Flexibiliteit en zin voor vernieuwing heb ik van kinds af aan in het bloed. Mensen die me kennen zien me als een enthousiast, leergierig en een positief ingesteld persoon. Film, toneel en dans behoren tot mijn favoriete hobby’s. Shoppen is hierbij niet exclusief. Op reis heb ik vooral oog voor cultuur en de beleving van de mens. Ik ben creatief met mijn pen. Iets literair in elkaar boksen brengt me rust. Mijn act op de voorstelling levert het bewijs. Bij mijn deelname aan Miss Fruit Belgium 2013 wil ik mensen mijn vertrouwen geven en hen overtuigen dat ik meer dan een verschijning ben. Ik zou het een hele eer vinden om Sint-Truiden een jaar te mogen vertegenwoordigen. Mijn positieve bijdrage staat garant."

Surf naar www.missitems.be om te stemmen op Daphnee Van Dijck. Haar steunen kan op de finale op 13 april in de sporthal van Sint-Truiden in de Jodenstraat.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio