Gastronomisch wandelen hoort in Paal bij Pasen

Print

Gastronomisch wandelen hoort in Paal bij Pasen

Beringen -

Misschien dat sommige mensen zich hadden laten misleiden door de datum van het evenement, maar het was vast en zeker geen grap, de gastronomische paaswandeling van de Gezinsbond Paal.

Het was dan misschien wel wat koud, maar de gastronomische wandeling deed zeker deugd.

Gastronomisch was het zeker, want bij inschrijving werden de stappers al dadelijk verwend met cava, fruitsap en hapjes. Onderweg konden ze nog kiezen voor tomaten- of erwtensoep. Op de tweede stopplaats in de wandeling kwam de frietgeur je tegemoet, en bij het terug binnenkomen in de zaal werd iedereen verrast met een uitgebreid dessertbuffet.

Er namen heel wat gezinnen aan de wandeling deel, soms met kleine kinderen, met oma en opa of met andere familieleden. Vertrekkend vanuit de Sint-Sebastiaansgilde wandelden ze langs rustige wegen paadjes.

Tijdens de wandeling kon iedereen zich bezig houden met een fotozoektocht. Het was speuren naar details en opvallende kenmerken. Als schiftingsvraag moest iedereen nog raden hoeveel eitjes er precies in de bokaal zaten. Terwijl iedereen nog rustig kon nagenieten, was er voor de kinderen een knutselhoek waar ze mooie kaartjes voor de mama’s en de papa’s maakten. Toen ze naar huis trokken kregen alle kinderen nog een zakje paaseieren.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio