thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Zesdeklassers de Zonnebloem verzamelen 700 euro voor goed doel

Met veel enthousiasme en evenveel inzet organiseerden de kinderen van het zesde leerjaar van gemeenteschool De Zonnebloem in Geneiken in maart een actiedag voor het goede doel. Voor "Geef Molly een kans, stop de honger" offerden de zesdeklassers heel wat speeltijden op, om zo de organisatie van hun speldag rond het thema "Kippen en Pasen" tot een goed einde te brengen.

Sylvia (Gemeentebestuur Lummen)

Alle kinderen van de lagere school konden - mits een kleine betaling - deelnemen aan verschillende spelletjes met klinkende namen, zoals de Kippenrace, Pak de Kip, Kip Werpen, Knuffeltrekken. Of ze konden zich eens goed uitleven in het Kippenhok (ballenbad)! Wie moe gespeeld was, kon in het restaurantje "Het Zachte Ei" afsluiten met een heuse "croque-mon-kip".

Dank aan de zesdeklassers! Zij zamelden maar liefst 700 EUR in voor het goede doel! Daarnaast bedanken wij ook iedereen die aan de schoolpoort de koffiestop bezocht en een vrijwillige bijdrage leverde. Speciale dank gaat uit naar de ouderraad voor de organisatie van deze geslaagde actiedag!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio