thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Originele paasshow bij KWB Beverlo

Zoals ieder jaar konden alle kleintjes samen met hun mama’s & papa’s en oma’s & opa’s genieten van een hoogst originele Paasshow gebracht door KWB Beverlo. Nemo en Jani Octopussy konden het luie Zeewitje overtuigen om met de gepaste outfit deel te nemen aan de Miss Zeester verkiezing.

berten kaerts

Maar tante Haai-Yena en haar neefjes Haai-Kado en Haai-Kido verschalkten Zeewitje met een vergiftigde oester en waren zo zeker van de overwinning. Gelukkig slaagden de Paashaas en zijn helpers, de broertjes Milka-Wit en Milka-Bruin er net op tijd in om Zeewitje wakker maken. Zij won dan ook overtuigend de zangwedstrijd en werd onder luid applaus gekroond tot Miss Zeester. Na dit happy end mochten al de 65 kinderen buiten nog paaseieren rapen. Hierna volgde een ‘meet & greet’ en fotoshoot met hun helden. Wedden dat alle kinderen ‘s avonds in hun bedje nog dol enthousiast nadroomden van dit plezierig en spannend verhaal ?

Met dank aan de grandioze inzet al de aspirant Oscar-winnaars en …

Hou paaszaterdag 2014 alvast vrij in jullie kalender want wees er maar zeker van dat tegen dan er weer een ludiek en origineel scenario in elkaar gebokst zal worden.

Milka Bruin


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio