thumbnail: null
thumbnail: null

Junioren Sparvoc verliezen bekerfinale tegen Helios Zonhoven

Paasmaandag stond traditiegetrouw de mannen bekerfinales op het programma. De juniorenploeg van Sparvoc had zich na een stunt in Beverlo kunnen plaatsen voor deze finales. Zonhoven bleek al gauw Beverlo niet te zijn. De Lanakense jeugd wilde wel, maar kon niet.

Philippe Paulissen

Te veel individuele foutjes liet Zonhoven toe uit te lopen. Van Dyk en Panis op de hoeken probeerden nog wel, maar konden niks forceren. Zelfde beeld in de 2e set. Sparvoc wilde wel, maar kon geen vuist maken. Wilden ze er nog iets van maken, dan moesten ze van Sparvoc wel uit hun pijp komen. En dat deden ze. Enthousiasme, wilskracht en teamspirit waren de ingrediënten waarmee ze al snel 5 punten uitliepen. Zonhoven was echter niet van plan om de wedstrijd langer te doen duren dan nodig was. Sparvoc werd in de fout gedwongen en zag Zonhoven met lede ogen dichterbij komen. Na een spannend slot wist Zonhoven de laatste set nog met 27-25 binnen te halen.

Ondanks dit 3-0 verlies mogen de jongens van Sparvoc trots zijn op hun prestatie. Zelfs met een 2-0 achterstand gaven ze niet op en bleven ze proberen. Volgend jaar beter.

Setstanden: 25-15, 25-20 en 27-25


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio