Bloedbad in Canada

Het is weer zover... Canada wordt de komende maanden weer één groot bloedbad!

Annita Verbeke - Menen

Maar liefst 375.000 jonge zeehondjes tussen de 12 dagen en 12 weken oud zullen weer op gruwelijke wijze afgeslacht worden voor hun pels, of onder het mom dat ze de zee kaal vreten. De zeehondjes krijgen de blaam, en de doodstraf, voor de overbevissing die de mens veroorzaakt!

Alhoewel wit de kleur is van de hoop... Toch brengt de witte ijsvlakte en de witte vacht van de jonge zeehondjes geen "HOOP" Maar..."DOOD"!!!

De onschuldige en weerloze zeehondjes sterven een gruwelijke en zeer pijnlijke dood! Ze worden met knuppels of haken het hoofdje ingeslagen, en velen worden zelfs levend gevild! De jonge zeehondjes kunnen nog niet zwemmen, dus kunnen ze alleen maar angstig toezien hoe hun belagers op hen afkomen en ze op gruwelijke wijze meedogenloos afmaakt. Ook de moeders van de zeehondjes moeten machteloos het lijden en de dood van hun kleintjes onder ogen zien!

Ik hoor nu menig dierenvriend zeggen..."Ja dat is jammer, maar wat kunnen wij er als gewone burger weer aan doen"? Vergis jullie niet mensen... Wij kunnen meer doen dan je denkt! Aangezien alleen de macht van het geld meningen kan doen herzien, hebben wij op dit vlak de touwtjes in handen. Wij beslissen waar wij op vakantie gaan, wij beslissen of we al dan niet Canadese producten kopen, wij kunnen de Canadese ambassade in Brussel bestoken met protestbrieven, enz, enz...

Ik doe bij deze een oproep aan alle mensen met een hart voor dieren...Help op alle mogelijke manieren de weerloze zeehondjes. Wij mogen niet onverschillig blijven voor de 375.000 jonge weerloze zeehondjes die de komende maanden een gruwelijke en zeer pijnlijke dood zullen sterven uit winstbejag! Laat Canada op een duidelijke manier voelen dat wij het niet eens zijn met hun schandelijke zeehondenjacht!

In naam van de 350.000 zeehondjes die vorig jaar afgemaakt werden, en de 375.000 die dit jaar zullen afgemaakt worden... Hartelijk dank bij voorbaat voor jullie hulp en steun! Samen staan we sterk in de strijd tegen de schandelijke zeehondenjacht!!!