thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Michiel en Amber stelen de show tijdens Club 100 muziekavond

De muziekavond van Club 100 die, op zaterdag 16 maart, doorging in de ‘New Chevaljee’ te Lanaken, was een ongekend succes. Drie Lanakense groepen en heel wat Nederlandse artiesten passeerden de revue en brachten de zaal in stemming. Voorzitter Pascal Raithel en zijn team: Theo, Marijke en Claudia, aangevuld met de 100 leden waren verheugd over de massale opkomst, in deze vijfde editie dus tevens eerste lustrum, waarvan de opbrengst gaat, naar de verwendag voor gehandicapten van Groot-Lanaken.

arnold roberts

Een verwendag waarbij verleden jaar zo’n 120 gehandicapten met hun begeleiders aan tafel gingen in de Kinderboerderij van Pietersheim.

Toen voorzitter Pascal vernam dat de nu veertienjarige Michiel Vandeweert graag achter de knoppen van de discobar plaats neemt als DJ, nodigde hij de jongeman uit, om als DJ op de muziekavond van Club 100 aan de draaitafel plaats te nemen, om het feest op te luisteren. Michiel hoefde daar geen tweede verzoek voor en ging enthousiast in op de vraag.

De intermezzo’s, tussen de optredens van de artiesten, waren dan ook voor DJ Little M. zoals Michiel zich graag laat noemen.

Samen met zijn zevenjarige zusje Amber, beleefde hij een geweldige avond en genoot zichtbaar van de aandacht die hem te beurt viel. Met zijn kleine zus ontving hij de medaille van Club 100 en kreeg hij uit handen van de voorzitter, een rood vest met het opschrift DJ Little M.

Michiel en Amber bleven niet tot in de vroege uurtjes, zoals elk feest in de Maaskant verloopt. Zij verlieten tijdig maar voldaan de zaal samen met tante Netteke en vrienden onder een luid applaus.

“Club 100, is een vereniging van een vierkoppig bestuur en 100 mensen die allen 25 euro betalen voor hun lidmaatschap. Dertig mensen hebben wij op de wachtlijst staan, om eveneens lid te worden, zodat wij verzekerd zijn steeds het ledenaantal te halen dat wij vooropgesteld hebben”, laat een tevreden voorzitter weten. “Verleden jaar hadden wij zo’n 120 gehandicapten met familie aan tafel, tijden de verwendag in de Kinderboerderij van Pietersheim, dit jaar verwachten wij er 150 te kunnen verwennen”.

“Jo van de New Chevaljee, die telkens de zaal voor de muziekavond gratis ter beschikking stelt, doet ook, voor de prijs van nul euro, de catering tijdens de verwendag, dat mag ook wel eens gezegd worden”, zegt voorzitter Pascal Raithel.

De artiesten die kwamen optreden laten eveneens hun gage voor hun optreden achter bij Club 100 en al die inkomsten, samen met het sponsorgeld, komt de mensen met een handicap, uit Groot-Lanaken ten goede.

Naast de evenementen voor de gehandicapten zet Club 100 zich ook in voor het kindercarnaval en mogen de jeugdprinsen en -prinsessen in Grootlanaken een cheque ter waarde van 150 euro ontvangen.

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio