G-baseball-initiaties door Nstars nu ook in Neerpelt

Print

G-baseball-initiaties door Nstars nu ook in Neerpelt

Neerpelt -

Donderdagmiddag 14 maart hebben de Neerpeltse Nstars G-Baseball initiaties gegeven voor de deelnemers van de Sportdag voor de Limburgse Special Olympics atleten in het Dommelhof. Na eerdere initiaties in Wijchmaal en Peer zijn er dus nu ook in Neerpelt zelf Baseball initiaties geven voor jongens en meisjes met een fysieke of mentale beperking.

De vier aanwezige Nstars hadden hun handen vol aan het leren gooien en vangen van echte baseballen met echte baseball handschoenen in de bomvolle maar super gezellige sporthal van Provinciaal Domein Dommelhof. Door de sneeuwval en de koude kon er buiten niet worden gebaseballd en zijn er aangepaste oefeningen binnen gedaan. De vele tientallen oudere deelnemers deden ook super hun best met deze baseball uitdagingen. De vreugde van alle deelnemers werd alleen maar groter toen deze nieuwe oefeningen uiteindelijk nog lukten ook. Geweldig ! De Nstars doen volgend jaar zeker weer mee.

Wil je ook meehelpen ?
Inmiddels hebben de Nstars al aanvragen binnen gekregen voor het houden van G-Baseball initiaties in Limburg. Wij zoeken dan ook nog vrijwilligers die in de week tijd kunnen vrijmaken en wellicht ook sponsors die ons hierbij willen helpen. Neem contact op met Herman Rijkx of Martin Langezaal van de Nstars: info@nstars.be of 0473-889628.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio