Rechtszaak Erik Goossens

Ik voel me verrast en onbehaaglijk omdat er geen enkele reactie komt op het vonnis van een rechter uit Tongeren in de zaak 'Kan dit'? Een televisieporgramme met verborgen camera's in een Genks funerarium, met een nep-dode.

Pater Jan Louis Indesteege - Genk

De promotors beweren een mannelijk personeelslid gevraagd te hebben, maar ze kregen een vrouw. Begrijpelijk dat dat de eerste keer al uit de hand liep. Maar ze herbeginnen, tot twee keer toe, en telkens komt er een vrouw en loopt het mis en dat is echt hun eigen fout. Ik noem zo iets crimineel.

De rechter heeft geoordeeld. Oordeel niet en gij zult niet geoordeeld worden.

Maar mijn gedacht.

1° Volgens mij lijdt die man aan een totale normvervaging en is totaal ongeschikt om als rechter te functioneren.Misschien is een diepgaand onderzoek door beëdigde psychiaters hier op zijn plaats.

2° En nu we toch bezig zijn: Onze media zijn politiek beschermd. Tongeren is bekend als een politiek gekleurde stad.

En zo kan ik niet nalaten een verband te leggen met het incident Lizin, de voorzitster van de senaat. En mij af te vragen: welke ( of hoeveel? ) politieke BV'ers er zijn die de rechter discreet goede raad gaan geven, een correct oordeel gaan influisteren.? !!

3° De "rechter" zelf geeft toe in fout te zijn, want de slachtoffers verdienen een schadevergoeding, en dat beseft de "rechter" maar al te goed. En dus geeft hij het dossier uit handen. Beminde gelovigen. In welk land leven wij?

Zou de heer Degucht ook eens aan onze Belgische autoriteiten zeggen wat hij in Kinshasa zei ?