Alaska

De Bush-kliek heeft haar zin. Binnen dit en tien jaar zal het laatste ongerepte natuurgebied , Alaska, volgestouwd staan met boortorens en rafinaderijen.

Rob Berkmans - Achel

Ondertussen woedt achter de sc hermen in Washington alvast een kille, bikkelharde oorlog tussen de neocons rond Wolfowich en Cheney in het Pentagon en het State Department met onder meer Jim Baker en Exxon en de rest van Big Oil die aansturen op een volledige privatisering van de oliebizz.Om te gebinnen in Irak en straks waarschijnlijk overal ter wereld waar nog de hand kan gelegd worden op onontgonnen oliereserves.

Zelfs de persoonlijke bankier van de Britse Queen is samen met oud-premier Major en onder meer

ex-president van de Filippijnen Fidel Ramos al toegetreden tot de obscure Carlysle Group, het miljardairsklubje dat de zakelijke belangen van de Bushes met voornamelijk Saoedi -Arabië behartigt en dat, aldus de onafhakelijke Amerikaanse onderzoeksjournalist Alex Jones met zijn enorme kapitaalvooraad steeds verder de driehoek tussen The Military , Big Oil en politics blijft uitbouwen door konstant bedrijven uit-en op te kopen, of het nu gaat om een steunzolenfabrikant of een kippenkwekerij. Als het maar geld oplevert. Ook Baker maakt ten andere deel uit van dit schaduwkabinet in Washington, samen met G.W.Bush senior.

En als straks blijkt dat dit klubje ook iets te maken heeft gehad met het schandaal rond de Nederlander Van Anraat die liefst 32 scheepsladingen grondstoffen voor chemische wapens leverde aan Saddam, en dit onder het toeziend oog van de Nederlandse AIVD (de man kreeg zelfs moeiteloos een onderduikadres mét telefoon, betaald door de inlichtingendienst ) dan zou ik als president of als premier nog dieper onder de grond wegkruipen dan de man die werd afgeschilderd als de duivel in persoon.Saddam dus. Of ik zou verhuizen naar de Noordpool om er pinguïns en ijsberen te gaan tellen. Kwestie van eindelijk eens iets nuttigs te verrichten.