Vadertje staat

Alles in ons vadertje staat draait om geld en dan ook nog eens ons geld, het geld wat we elke dag verdienen en hard voor moeten werken.

Maarten Bollen - Uitkhoven

De Belg moet zich gedragen volgens de wet en gebeurt dit niet, kassa kassa vadertje staat. In wat voor mieserig landje leven wij hier. Iedere maand

werken, al ingeven op u loon en dan op het einde van het jaar nemen ze nog eens in door belastingen te verrekenen op u loon. Is dat niet 2 keer????

Ook de nultollerantie is om niet over te spreken. Waar zijn ze mee bezig, flitsen op 50, 70 en 120. Geen enkele teller en eender welke auto loopt perfect.

Heeft daar al iemand bij stil gestaan. Wij laten gewoon IJSKOUD met onze voeten rammelen. Waarom met er een F16 op een rotonde staan of een paard, de mensen letten nog niet meer op de weg. Gaan we daar ook een proces voor krijgen, want bij bellen achter het stuur geld toch dezelfde regel. Alles moet geld opbrengen voor de staat maar ga iedere dag werken zodat het voor mij iets opbrengt. Waar klopt hier nu iets niet.

Als ze de mensen willen KL... dat ze dat op een andere manier doen, of beter gezegd, dat ze het gewoon laten.

We worden gedwongen om in het zwart gaan bij te verdienen, hoe kunnen we anders iets sparen voor later. Maar daar straffen ze ons dan ook weer op, dat is ook waar

dat was ik dan weer vergeten, merci VADERTJE STAAT