Aruna

Aruna krijgt slechts twee speeldagen schorsing voor het opzettelijk slaan van de tegenstrever, dit was trouwens niet de eerste keer, hij had al een voorlopige schorsing van 6 speeldagen. Laat die nu net toevallig afgelopen zijn voor de meneer van Anderlecht weer een kaart krijgt, dit terwijl hij in de wedstrijd tegen Anderlecht Milkulic neersloeg op nog geen 5 meter voor de lijnrechter, die had natuurlijk niets gezien, want anders had Aruna al minstens 6 speeldagen geschorst geweest.

Geert Moors - Opglabbeek

Soley Seyfo die eerst uitgedaagd wordt door een uiterst onsportief spelende Paes die hem in zijn edele delen knijpt, die krijgt natuurlijk 3 speeldagen, want die speelt niet bij Anderlecht.

Het is nu ook de regel dat Anderlecht elke wedstrijd een penalty krijgt, die kan Jestrovitz er dan instampen om ook nog topschutter te worden.

Mensen van de bond, open jullie ogen eens, denken jullie echt dat gans Belgie (behalve Anderlecht) blind is. Als men eerlijk zou zijn, zowel de bond als de scheidsrechters dan stond Anderlecht nu ergens op de 10 de plaats.

mvg

Een eerlijke supporter van KRC Genk