Vlaams Belang

'Vlaams Belang' (Lezersbrief 13/03/05). Ik ben lid van het Vlaams B.,maar ben geen rassen-hater omdat ik kennissen heb die migranten zijn, schrijft de auteur. Verder ergert deze lezeres zich aan jongeren die met elkaar Turks praten.

P.G.

Mijn antwoord: uiteraard moeten allochtonen gestimuleerd en geholpen worden om onze taal te leren.Dit is sinds jaar en dag onderdeel van gelijk welk integratie programma dat allerhande instellingen in elkaar proberen te boksen.maar hierin worden ze constant en vakkundig tegengewerkt door het Vlaams B.waarvan deze auteur lid van is.Integratie was zo erg als de pest volgens het Blok.Terugsturen als het kan met vrachtvliegtuigen.Deze auteur schrijft dat ze niet tegen migranten is,maar de partij waarvan ze lid is, is dat overduidelijk wel,maar heeft om strategische redenen ,recent haar discour wat aangepast.Het gedachtengoed is evenwel onveranderd gebleven.

Ik vermoed dat deze auteur zich op sleeptouw laat nemen door drie in maatpak gestoken,uit slogans opgebouwde,fanatisme uitstralende macho's,die haat prediken tegen andere bevolkingsgreopen.

Het is daarom goedkoop om te beweren dat je geen rassenhater bent maar wel lid bent van een partij die veroordeeld is voor racisme.