Nieuwe belastingbrief

Net als bij quikie zal dit fout gaan, ook hij beloofde een vereenvoudigde admenistratie maar ja ,in November een papier binnen doen als je Invalide of werkloos bent om verhoogd kindergeld te krijgen . En in Januari opnieuw ,want dat moet zo volgens de instanties, en dit over dezelfde periode 01/01/03 tot 31/12/04. Dus tweemaal hetzelfde werk voor deze mensen ,je zou voor minder de moed verliezen of uitgeblust raken op je werk.

Alice Deckers - Maasmechelen

En dan nu een vereenvoudigde belastingbrief, Laat me niet lachen, dit zou papier uitsparen . Ondertussen word er nog een extra velletje bijgedaan om het uit te leggen .

Laat me een voorbeeld geven : Ik heb als grensarbeidster gewerkt in het verleden . Ik werkte in Nederland , en daar lopen ze geen 2 jaar achter gelijk hier , je vulde je formulier in en als je terug kreeg , kreeg je teveel betaalde bedrag terug met rente . Ik vraag me af waarom kan dat hier niet . IK zou de regeringsleiders eens willen vragen eens verder te kijken dan hun neus lang is , en bij sommige is die heeeeeel lang . Een tip: je zult zien dit is zo gemakkelijk , vraag eens een Nederlands belastingsformulier en je zult zien zelfs je kinderen kunnen dit met gemak invullen.

Maar ja waarom gemakelijk doen als het ook moeilijk kan is de slogan van deze (belgen) ?