Vlaams Belang

Ik ben lid van Vlaams Belang , en als sommige mensen zegen dat je dan een rassen-hater bent omdat je een Vlaams Belang aanhanger bent vind ik dit nogal cru . 30% van mijn kennissen zijn of Pools of Turks , of Grieks ,Italiaans ,Nederlander of Marokkaans,of Spaans .

Alice Deckers - Maasmechelen

Ik als vrouw heb altijd veel steun aan deze overwegend vrouwen gegeven en gekregen . Ik heb dan ook bij de rijkste tot de armste Limburger gewerkt en er zijn er niet veel die dat kunnen zeggen . Ik weet wat er onder de bevolking leeft , het is niet zo dat iedere allochtoon een misdadiger is en zeker de oudere generatie niet . Die mensen kun je niet verwijten dat ze de taal niet spreken ,want toen was er nog geen sprake van integratie of van Nederlands leren.

Maar als je nu aan de kassa staat aan te schuiven en je moet dan wachten omdat 2 twintig jarigen in het Turks hun liefdes-leven of wat dan ook ( want je verstaat er geen bal van ) staan uit te leggen dan vraag je je toch af willen die mensen wel integreren . Of willen die hun eigen landje in ons landje maken . Je kunt toch moeilijk zeggen die kunnen geen Nederlands als ze hier naar school geweest zijn .

Als mijn vrienden nog weten wie hun vriend is is de optelsom vlug gemaakt., er zijn nooit geen problemen met anderstaligen geweest omdat deze mensen zich aanpasten , maar ja ,je heb nu eenmaal uitzonderingen .

Ik kan geen namen noemen ,maar er zijn ook Turkse mensen die ons gelijk geven .