thumbnail: null
thumbnail: null

Geen geld meer in de staatskassen?

Volgens mij is er altijd geld indien men wil, maar gewoonlijk wordt het niet goed besteed,het wordt zelfs door venster en deuren gegroeid.

Jan Hermans - Kinrooi

De ordehandhaving op Zondag kosten ons 216.320 €

Een Europese topbijeenkomst, kost ons 132.000 €

Het bezoek van Bush kosten ons 471.462 €(moeten wij dat eigelijk betalen, hij kwam toch niet om ons land te bezoeken maar wel de NATO en de Europese instellingen?)

De aankoop van Hengelhoef,Zon en Zee en Les Dolmarts, kosten ons 36.000.000€ en liggen nu te verkrotten, werden zelfs niet gebruikt.

Volgens mij hebben sommige ministeries veel te veel geld om te verkwisten. Kijk nu naar Minister Auciaux, hij weet gewoon niet wat hij er mee moet doen, hij wil zelfs vulgaire voorstellingen gaan sponsoren, waarom?

En ja, Limburg heeft ook geld teveel, ze gaan de hoofdsponsor worden van een film die wordt opgenomen in het zuiden om de fruitstreek te promoten,om dan later het fruit weer te moeten vernietigen, omdat er weer eens veel teveel was.

Ik vraag mij af of dit wel de oplossingen zijn?

Door zo het geld te verkwisten, zullen wij de vergrijzing nooit kunnen opvangen en zal de ziekteverzekering nog verder in het rood komen te staan en het hele zo geprezen RSZ stelsel naar de knoppen gaan.

Volgens mij leven wij allemaal een beetje boven onze stand, en zullen wij allen weer moeten gaan inleveren, maar dan nu de staat het eerst, bij de besprekingen over de einde loopbaan zullen er harde noten moeten worden gekraakt, maar laten wij de boel niet doen ontploffen en met onze twee voeten op de grond blijven, dat zal ons allemaal ten goede komen.

Hard roepen en veel gaan eisen , zonder dat het betaalbaar kan blijven , is nu niet aan de orde.