thumbnail: null
thumbnail: null

Gratis baseballtrainingen op het programma bij de Nstars

Voor de baseballers onder ons is dit de tijd dat het begint te kriebelen: "spring training is coming'! Oftewel, de Voorjaarstrainingen komen eraan! De Nstars hebben er weer zin in, want dit betekent dat we gaan oefenen voor het nieuwe baseballseizoen, dat buiten wordt gespeeld van april tot en met oktober.

Martin Langezaal

Heb je ook lentekriebels en zin om te komen baseballen of kijken? Bij de Nstars kan dat, want iedereen van 7 tot 77 jaar is welkom om te komen kijken en mee te doen aan onze trainingen. And best of all: de eerste twee trainingen zijn geheel gratis! Daarbij hebben we handschoenen en baseball bats te leen, dus je hoeft alleen sportief gekleed te komen, een paar sportschoenen en een goed humeur mee te brengen.

Tot april is het nog even binnen trainen, dit doen we intensief en fun, verdeeld over twee groepen in de sporthal van St-Maria te Neerpelt. Dit betekent overigens niet dat baseballen voorbehouden is aan inwoners van Neerpelt. De Nstars hebben leden uit heel Noord Limburg en Nederland.

Zin om te baseballen?Vanaf zaterdag 22 februari, 14 uur, hervatten de Nstars de indoor trainingen in St-Maria. Kom gerust eens langs en kijk vooraf even op de Nstars website (www.nstars.be) in welke leeftijdsgroep je zit en hoe laat je wordt verwacht. See you at our Spring Training!

Nstars - Fun - Sport - Fair Play

Info:Baseball en Softball Vereniging Nstars vzwemail: info@nstars.bewebsite: www.nstars.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer