Disneyland PArijs

Eerst en vooral een hartelijke dank voor de orgnaisatie van de Disney-reis. Een toffe dag voor ons, onze vrienden en onze kleinkinderen! Ook de organisatie van parkeren en opstappen was gewoon perfect!

Familie Van Lieshout, Familie Van Winkel - Overpelt

Ondanks het vroege uur werden kosten noch moeite gespaard. 'Dank U wel'; Ook de heenreis en toegang, een pluim daarvoor!

Maar één ding moet ik toch kwijt. Na het vertrek in Marne-Valleé werden alle kinderen al heel vlug stil in de bus. Alle kinderen, en dat waren bijna de helft van de reizigers, waren na enkele minuten in de lekkere warme bus al in diepe slaap verzonken en mama's en oma's probeerden het hun zo aangenaam mogelijk te maken! Totdat na ongeveer 1,5 uur rijden werd gestopt aan een wegrestaurant. Wij hadden geregeld dat, als er gestopt werdiemand bij de kinderen zou blijven. maar dat was buiten chauffeur en reisleider gerekend! Iedereen uit de bus!

Zo goed en zo kwaad het ging de kinderen wakker maken, jassen aan en zo hebben we ze meegesleept of gedragen tot in het wegrestaurant, waar menig mama of oma de grootste meoite had om hun wenende kinderen te troosten. De vijf kapoenen tussen 12 en 7 die wij meehadden hebben er de kop op tafel gelegd en wilden van eten of drinken niet weten! Toen mijn man (die ook als chauffeur zijn brood verdient) er een opmerking over maakte werd er iets gemompeld over rij- en rusttijden. Ik heb alle respect daarvoor en ik heb er geen probleem mee dat de bus 45 min. moet stilstaan. Maar dat we als vee uit de bus gedreven werden verpratste voor veel mensen de idylle aan een zeer mooie dag!

En na dat alles toen de reisleider reclame maakte voor een volgende stadstrip of reisje naar hier of daar heb ik er in gedachte feestelijk voor bedankt. Er staan nog verschillende trips op mijn verlanglijstje maar niet met deze maatschappij!