thumbnail: null
thumbnail: null

Boetes in België

Geachte politiekers, dat jullie je zogezegd, kopzorgen maken over de veiligheid en het welzijn van de burgers, vind ik opzichzelf zeer goed, maar er is veel meer waar ik mijn twijfels over heb. Het kan er bij mij niet in dat men probeert zoveel mogelijk p.v.'s te maken en de kleine man zoveel mogelijk tracht te beboeten, hier bij ons in Vlaanderen natuurlijk, want de veiligheid van onze zuiderburen, die speelt geen rol, want daar worden bijna geen boetes uitgeschreven.

Johan Janssis - Gingelom

Dus als het is dat de boetes dienen voor de veiligheid van de Belgische burger, dan zouden in Wallonië zoveel boetes als in Vlaanderen moeten gemaakt worden, maar dat is helemaal zo niet, integendeel, in Wallonië worden bijna geen boetes gemaakt.

Dus (heren) politiekers hier in Vlaanderen, zijn jullie niet verlegen,om de mensen die jullie aan je zo fantastische job helpen, zomaar beboeten? Is dit uit dankbaarheid voor de stemmen die jullie krijgen van deze veel te brave burgers? Wel, doe gewoon zo verder, de dag komt dat jullie er spijt van krijgen, want jullie zijn Vlaanderen kapot aan het maken; jullie doen niets voor de burger noch voor Vlaanderen jullie denken alleen aan je eigen positie en je zeer goed betaalde job het is gewoon een schande.